Nesibe Hatun gıda işletmesinin ürettiği vegan enginar ve kuşkonmazlı erişte. Anadolu'nun bereketli topraklarında yetişen buğdaydan öğütülen taş değirmen unu ile doğal gübrelenmiş bahçeden toplanan taze sebzeler ve doğal beslenen gezen tavuk yumurtası kullanılarak, geleneksel yöntemlerle üretilmiştir. Koruyucu, katkı ve kimyasal madde içermez.
İçindekiler: Enginar, kuşkonmaz, durum buğday unu, irmik, su, ruşeym, kaya tuzu
Saklama Koşulları: Güneş ışığından koruyunuz. Serin ve kuru yerde saklayınız.
Alerjen Uyarısı: Buğday unu, gluten ve yumurta içerir.
Net Miktar (g/ml) 400 g e
Menşei: Türkiye
Gıda İşletmecisi/Üretici/İthalatçı/Dağıtıcı: Mahmudiye Belediyesi Nesibe Hatun Gıda İşletmesi
İşletme Kayıt No TR-26K-009925
Bu ürün Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) tarafından desteklenen kadın üreticiler ve kadın kooperatifleri tarafından üretilmiştir. Satın alarak KEDV'in dar gelirli kadınları güçlendirme çabalarına destek olabilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.