Sebzelerimiz tüm doğallığıyla yerli ve milli tasarımımız olan rüzgar tünellerinde kurutulmaktadır.
Hazırlanışı: Bir tatlı kaşığı zeytinyağ, bir tatlı kaşığı tereyağ, 250 gr kuskus, 4 bardak su, tuz. Tereyağ /zeytinyağ kızdırıp 1 dakika kadar kavurunuz. 4 bardak kaynamış suyu ilave edip 20 dakika kısık ateşte pişirin, suyu çekilince demlemeye bırakınız.
Nesibe Hatun'nun geleneksel yöntemlerle ürettiği doğal kuskus.
İçindekiler: Buğday unu, enginar, kuşkonmaz, yumurta, bulgur, ruşeym, süt, kaya tuzu
Kullanım Önerileri: Kuru ve serin yerde muhafaza ediniz.
Net Miktar (g/ml): 500 g e
Menşei: Türkiye
Gıda İşletmecisi/Üretici İthalatçı/Dağıtıcı: Nesibe Hatun
İşletme Kayıt No: TR-26K-009925
Enerji ve Besin Öğeleri: 100 grama göre hesaplanmıştır.
Bu ürün Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) tarafından desteklenen kadın üreticiler ve kadın kooperatifleri tarafından üretilmiştir. Satın alarak KEDV'in dar gelirli kadınları güçlendirme çabalarına destek olabilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.